**مراسم امضای قراردادهای طرح فشارافزایی میدان پارس جنوبی**

مسعود پزشکیان در مراسم امضای قراردادهای طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، که صبح امروز، شنبه 18 اسفندماه، در مجموعه وزارت نفت برگزار شد، بر تلاش‌های صورت‌گرفته در تأمین انرژی کشور با وجود ناترازی‌ها ت PARTICULAR و اجرایی در این حوزه تاکید کرد. او گفت: امسال بدلیل کمبود ذخایر نفتی و گازی در مخازن برای پوشش کامل نیاز کشور، زمستان سختی را پشت سر گذاشتیم. با این حال، با تلاش زیاد، شرایط را مدیریت کردیم.

پزشکیان به مشکلاتی که در تأمین انرژی مواجه شدند اشاره کرد و از مردم و تولیدکنندگان کشور عذرخواهی کرد. او گفت: مشکلاتی مانند قطعی‌های برق در برخی مقاطع رخ داد، اما این امر به تلاش‌های همه می‌گردد تا این کاستی‌ها را جبران کنیم. به امید خدا، شاهد تغییرات مهمی در مدیریت منابع انرژی خواهیم بود.

رئیس‌جمهور نیز در مراسم، به همت‌آوری مردم و همکاری‌های شرکت‌ها در مدیریت کمبود انرژی اشاره کرد. او تأکید کرد: با وجود سختی‌ها، مردم بدون گاز نماندند. این مجهود نتیجه همکاری‌های شبانه‌روزی همکاران در وزارت نفت و نیرو است. هدف ما این است که با تکنولوژی‌های بهبودیافته، هدررفت منابع را کاهش دهیم و بهره‌وری آن‌ها را افزایش دهیم.

پزشکیان به اقداماتی که برای بهینه‌سازی مصرف انرژی انجام شده‌اند، اشاره کرد. وی گفت: شاهد جلوگیری از هدررفت گاز در خوزستان و کنترل مبلغ زیادی از گاز هستیم. با ادامه این روند، تا پایان سال آینده، فلرهای آلودگی‌زای کنترل خواهند شد. این اقدام‌ها به کاهش آلودگی و افزایش بهره‌وری کمک کرده است.

وزیر نفت نیز در این مراسم به اهمیت این قراردادها و تأثیر آن‌ها بر توسعه صنعت نفت و گاز، ایجاد اشتغال گسترده و افزایش سطح رفاه ملی اشاره کرد. او تأکید کرد: امیدوارم با همت تمامی نهادهای اجرایی، اهداف این طرح محقق شود.

توسط jahankhabari.ir