آفتاب‌نیوز: دیدار سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام با آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، از دقایقی قبل در حسینیه امام خمینی آغاز شد. این دیدار، همانند سال‌های گذشته، با حضور مسئولان و کارگزاران ارشد نظامی و کشوری در دستگاه‌های مختلف، مسئولان سابق و فعالان اجتماعی و فرهنگی برگزار می‌شود. پیش از بیانات رهبر انقلاب، رئیس جمهور سخنانی ایراد خواهد نمود و در پایان دیدار، نماز مغرب و عشا به امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اقامه خواهد شد.

دیدار رمضانی مسئولان یکی از مهم‌ترین جلسات سالیانه رهبر انقلاب محسوب می‌شود که در این جلسه، مسائل مهم، سیاست‌های کلی و نقشه‌های راه نظام جمهوری اسلامی مورد بررسی و تبیین قرار می‌گیرد. همچنین، در ابتدای دیدار، حامد شاکرنژاد آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرد.

رئیس جمهور، مسعود پزشکیان، در این جلسه سخنانی ایراد کرد و بدهوت و دست‌یابی برای حل مشکلات مردم را تأکید کرد. ایشان گفت: “وحدت حرف اول و آخر را می‌زند. ما باید برای حل مشکلات مردم دست به دست هم بدهیم. ملتی که با هم هستند و پشت یک امام به طرف یک قبله حرکت می‌کنند، هیچ‌گاه زمین‌گیر نمی‌شوند.”

آیت‌الله خامنه‌ای در بیانات خود، به یاد بردن شهید رئیسی و تلاوت گزارش او در سال گذشته اشاره کرد و از بیانات رئیس جمهور تشکر کرد. ایشان گفت: “انگیزه‌ای که در آقای پزشکیان وجود دارد، بسیار با ارزش است و اینکه آنها تصور می‌کنند: «ما می‌توانیم، حتماً انجام می‌دهیم، دنبال می‌کنیم، به خدا تکیه می‌کنیم، به کسی غیر از خدا تکیه نمی‌کنیم»، این حالت خیلی با ارزش است.”

رهبر انقلاب اسلامی تاکید کرد که مبانی تمدن غربی با مبانی اسلام مخالف است و نمی‌توان پیرو این مبانی شد. ایشان گفت: “از هر مزیتی در هر جای دنیا می‌توان و باید استفاده کرد، اما در مبانی، نمی‌توانیم بر مبانی تمدن غربی تکیه کنیم. این مبانی با مبانی اسلامی متفاوت است.”

در ادامه، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر عدم صراحate برخی دولت‌های غربی در مذاکرات مطرح کرد. ایشان گفت: “به نظر می‌رسد اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، برای حل مسائل نیست و بلکه به منظور تحکم و تحمیل توقعات خودشان است. جمهوری اسلامی ایران چنین توقعاتی را نخواهد پذیرفت.”

رهبر انقلاب تاکید کرد که برای حل مشکلات کشور، انسجام درونی دستگاه‌ها یکی از اولین کارها است. ایشان گفت: “دستگاه‌های گوناگون باید به‌طور کامل به هم متصل باشند، همکاری کنند و در سطوح مختلف، هم سه قوه و هم نیروهای مسلح با هم همکاری کنند.”

در مسائل اقتصادی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توجه خود را به اصلاح نظام ارزی و تقویت پول ملی جلب کرد. ایشان گفت: “یکی از اساسی‌ترین کار‌ها در مسائل اقتصادی، اصلاح نظام ارزی کشور و تقویت پول ملی است. اگر می‌خواهیم قدرت خرید برای مردم بالا برود، به پول ملی باید اهتمام ورزید.”

رهبر انقلاب اسلامی همچنین به ضرورت سرعت عمل و پیگیری کار‌ها اشاره کرد و گفت: “برخی مدیران الزاماً تصمیم‌گیری ارتباط با خطر دارد و این باعث می‌شود که تصمیم‌گیری تأخیر کند. سرعت عمل و پیگیری کار‌ها از مسائل مهمی است که در کار‌های ما اثرگذار است.”

در نهایت، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر اهمیت معیشت مردم تاکید کرد و گفت: “مسئله معیشت یکی از مهم‌ترین مسائل کشور است. تحریم‌ها می‌تواند بر وضعیت اقتصادی تأثیر بگذارد، اما این همه‌ی مسئله نیست. عوامل دیگری نیز وجود دارد که بر وضعیت اقتصادی تأثیر می‌گذارند و باید توجه وجدانی به آن‌ها شود.”

توسط jahankhabari.ir