به گزارش خبرگزاری **شهرآرا**، به نقل از مسعود پزشکیان، امروز پنجشنبه، 23 اسفند 1403، در کنفرانسی که با هنرمندان و فعالان صنایع دستی جنوب شرقی استان تهران برگزار شد، او تاکید کرد که توطئه‌های دشمنان علیه مردم ایران تا امروز موفقیتی نداشته‌اند. پزشکیان افزود: زیست‌پردازان، تولیدکنندگان، صنعتگران و هنرمندان جواهر اصلی ما هستند و زانگیری به این منابع ما را از خطرات مختلف حفاظت می‌کند.

پزشکیان گفت: اگر سرمایه‌ای که بر اساس شناخت خود ایجاد شده را از دست دهیم، مشکلات جدی برای ما پیش خواهد آمد. هر ملتی که مستقل از سرمایه‌های خود بماند، بسیار محکم خواهد بود. او ادامه داد که هنر، تولید و نوآوری می‌توانند از هر قدرتی برای خود دفاع کنند.

رئیس‌جمهور بیان کرد که حمایت دولت از هنرمندان بدون هیچ شرطی است و بستر کاری مناسب برای این جمع فراهم شده است. پزشکیان گفت: اگرچه خود را مسلمان می‌شناسیم، اما نباید منتظر باشیم که دیگران باور به ما شوند. باید به چالش‌های اخلاقی و رفتاری‌مان رسید و خودمان را به شکلی که می‌خواهیم دیده شویم، پدیدار کنیم.

او ادامه داد: برخی از ملت ایران نوآور هستند و می‌توانند کارهای نوین را انجام دهند، اما نیاز به ایمان اولیه داریم که بتوانیم این اهداف را دستیابی کنیم. اشاره کرد که خداوند انسان‌ها را با علم و مهارت ارزشمند آموخته و این انسان‌ها می‌توانند خلاقیت‌های شگفت‌انگیزی را ایجاد کنند.

پزشکیان خاطرنشان کرد که انسان‌ها می‌توانند هر پدیده‌ای را به سمت بهتر تغییر دهند و برای این امر باید به خداوند ایمان داشته باشند. او تأکید کرد که باور به خود و سعی در حل مشکلات با هوش و توان خود، سبب استقلال و توانمندی می‌شود.

او ادامه داد که ایران بر روی منابع غنی مادی استقرار یافته و باید شرایط را برای خلق زندگی با بهداشت و احترام فراهم کنیم. پزشکیان در پایان نسبت به هنرمندان گفت: شما به این کشور افتخار می‌آورید و امیدوارم با رویکرد خلاق و خوشي به فرهنگمان محیا شویم.

در این همایش، استاندار تهران نیز حاضر بود و اطلاع داد که حدود 13 هزار کارگاه تولیدی صنایع دستی در استان وجود دارد. او اضافه کرد که استان تهران تاکنون پنج جایزه بین‌المللی یونسکو را به دست آورده است.

استاندار تهران ادامه داد که از آغاز سال تا پایان بهمن، 6 میلیون دلار به صورت صادرات صنایع دستی از این استان به دست آمده است. برخی از هنرمندان به دلیل کاهش بهره‌وری، فعالیت خود را در این حوزه متوقف کرده‌اند.

محمد صادق معتمدیان نیز در این همایش حضور داشت و کوشید تا راه‌های بهبود و گسترش صنایع دستی را شرح دهد. او از جمله به ایجاد شرکت‌های تسهیل‌کننده برای صادرات و واردات مواد اولیه، بازاریابی، تدوین آیین‌نامه‌ها در دولت برای اقتصادی کردن صنایع دستی، حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی، ایجاد نمایشگاه‌های داخلی، بازارچه‌های دائمی، بیمه کردن هنرمندان، اعطای تسهیلات کم بهره، استفاده از ظرفیت شرکت‌های استارتاپی، قرار دادن بنای تاریخی برای استفاده هنرمندان، توجه به آموزش و مهارت‌آفرینی و راه‌اندازی خوشه‌های صنایع دستی اشاره کرد.

توسط jahankhabari.ir