براساس گزارش‌های بولتن نیوز، حمید بهروزی‌نیا، آهنگساز و رهبر گروه موسیقی «راز»، اعلام کرد که در حال آماده‌سازی برای برگزاری یک کنسرت هستند. این کنسرت در روز ۱۲ آوریل، که هم‌زمان با ۲۳ فروردین ماه است، در سالن ویلشر ایبل شهر لس آنجلس برگزار خواهد شد.

بهروزی‌نیا اضافه کرد: سینا سرلک به عنوان خواننده سرپرست این کنسرت، برای اجرای برنامه در همکاری با گروه «راز» حضور خواهد داشت.

رهبر گروه «راز» برای مخاطبان توضیح داد که این کنسرت شامل دو بخش است. در بخش اول، قطعاتی از آلبوم «فرزند ایران» و موسیقی‌های سنتی ایرانی اجرا خواهند شد. در بخش دوم نیز گلچینی از بهترین آهنگ‌های پاپ سینا سرلک به اجرا خواهند رسید. همچنین، دو قطعه توسط یک گروه محلی از لس آنجلس برای مخاطبان🔗 اجرا خواهند شد.

در پایان، حمید بهروزی‌نیا که در بخش سنتی به عنوان نوازنده تار حضور خواهد داشت، از دیگر اعضای شرکت‌کننده در این کنسرت، ونداد مساح‌زاده (پیانو)، آرزو کوچکان (دف)، استفان خلعتیان (ویولن) نام برد. در بخش پاپ نیز محمد شعبانی (پرکاشن)، صفا درمان (گیتار)، حامد پورساعی (بیس)، رایمند انتظاری (کیبورد) و خود حمید بهروزی‌نیا (تار و سه‌تار) به اجرای برنامه می‌پردازند.

توسط jahankhabari.ir