ترامپ: پوتین با آتش‌بس موافقت خواهد کرد

رویداد 24 | رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ، اظهارنظر کرد که روسیه احتمالاً با توافق آتش‌بس در اوکراین موافقت خواهد کرد.

ترامپ پیش از سفر به فلوریدا در پایگاه هوافضای اندروز نزدیک واشنگتن گفت: “ما خبر‌های مثبتی از روسیه دریافت کرده‌ایم و احساس می‌کنیم که روسیه حاضر است با ما توافق کند. امیدوارم این اتفاق بیفتد.”

ترامپ به منتسب به دیدار ویتکاف، فرستاده ویژه خود، با رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، اشاره کرد و اضافه کرد: “ما با رئیس جمهور روسیه صحبت کرده‌ایم و با افراد زیادی صحبت کرده‌ایم. اوکراینی‌ها منتظر این توافق هستند و خوشحالم که از روسیه احساسات مثبتی می‌آید.”

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اعلام کرد که پوتین اواخر پنجشنبه با ویتکاف گفت‌و‌گو داشته و از او درخواست کرد تا پیامی را به ترامپ برساند. پسکوف تفاصیل دقیقی از مذاکرات پوتین و ویتکاف ارائه نداد، در حالی که کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، 12 مارس اعلام کرد ویتکاف برای دیدار با مقامات روسیه و مذاکرات درباره راه‌های حل و فصل جنگ اوکراین به مسکو می‌رود.

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، گفت که پس از بازگشت ویتکاف، اعضای دولت آمریکا وضعیت روسیه را بررسی خواهند کرد و ترامپ گام‌های بعدی را مشخص خواهد کرد.

هیئت اوکراینی و نمایندگان آمریکایی در 11 مارس در جده گفت‌و‌گو کرده و طرفین توافق کردند تا خیلی زود توافق جامعی درباره توسعه منابع طبیعی حیاتی اوکراین را نهایی کنند.

کی‌یف آماده شد تا پیشنهاد واشنگتن را برای آتش‌بس 30 روزه در جنگ با روسیه بپذیرد. واشنگتن نیز بانʊد تا کمک و اطلاعات لازم را به کی‌یف بفرستد.

توسط jahankhabari.ir