در یکی از سخنرانی‌های مهم، سید علی خامنه‌ای، رهبر ایران، در دیدار با هزاران دانشجو و فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و گروه‌های جهادی دانشجویی از سراسر کشور، به ضرورت نقد سازنده داخل راست بود و از روش‌هایی مانند اختلاف‌افکنی، ناامیدسازی، دوقطبی‌سازی و بدبین‌سازی مخاطبان از رهبران تصمیم‌گیرنده و بن‌بست‌نمایی خواستار پرهیز بود. او تأکید کرد که پرسش‌پرسانی و مطرح کردن ابهام هیچ اشکالی ندارد به شرطی که فرصت جواب دادن نیز فراهم شود.

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا در مورد این توصیه‌ها اظهار داشت: «ما با وحدت جهت طول تاریخ انقلاب، بر تمام چالش‌ها پیروز شده‌ایم و انقلاب را به پیروزی هدایت کرده‌ایم.» او بر اهمیت وحدت در نظر و عمل تاکید کرد و گفت که با این وحدت، در مواجهه با فتنه‌ها و دشمنان انقلاب پیروز بوده‌ایم. او به دفاع مقدس و نقش مردم در پشتیبانی از انقلاب اشاره کرد و گفت: «ملت ایران همیشه در همه صحنه‌ها و عرصه‌ها پای کار بوده و حمایت کامل خود را از انقلاب نشان داده است.»

جوکار همچنین تأکید کرد که حضور مردم در تمایلات ملی، مانند روز 22 بهمن، نشان دهنده پایداری در حمایت از انقلاب و هدف‌های آن است. او بر این نکته تأکید کرد که وجود نقد و ایراد کلی در جامعه نیست و حتی می‌توان نقد سازنده را مطرح کرد تا مشکلات پیش نرهند. او همچنین بر اهمیت اطاعت از رهنمودهای رهبر انقلاب تأکید کرد و گفت: «هاج_steps، ما باید رهنمودهای رهبر را به عنوان فصل‌الخطاب تلقی کنیم.»

نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی، در باب اهمیت وحدت بیان کرد: «امروز، وحدت در سایه رهنمودهای رهبر برای تمام مسئولان کشور و آحاد ملت اهمیت دارد و این امر دشمنان را ناامید می‌کند.» او همچنین بر تأکید بر شفافیت در تمام سه قوه دولت تاکید کرد و گفت: «اگر سه قوه در همه جنبه‌ها، از جمله داده‌ها، اطلاعات و تصمیمات از مردم شفاف باشند، دیگر کسی نمی‌تواند ابهام آفرینی کند.»

جوکار در پایان به قانون شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: «اگر ابهامی هم در فضای مجازی پیش آمد، باید بلافاصله از طریق رسانه‌ها مردم را اطلاع‌رسانی کرد تا ناامیدی و شک در دل مردم ایجاد نشود.»

توسط jahankhabari.ir