مسعود پزشکیان در جلسه هیئت دولت

به گزارش خبرگزاری ایکنا، در جلسه هیئت دولت امروز، یکشنبه ۱۰ فروردین، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، پس از قدردانی از شورآفرینی و جدیت مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، فرا رسیدن عید فطر را به تمام مردم ایران و مسلمانان جهان تبریک گفت. وی امیدوار شد که این ماه خودسازی و عبادت باعث بهبود رفتار، گفتار و کردار همه در جامعه شود.

پزشکیان همچنین امیدوار شد که برکات ماه مبارک رمضان و عید فطر باعث تقویت وحدت و انسجام مردم و افزایش محبت و مهربانی در جامعه شود.

او در ادامه به اطلاع رساند که پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا از طریق دیپلمات‌های عمان دریافت شده است. پزشکیان توضیح داد که اگرچه مذاکرات مستقیم در این پاسخ رد شده‌اند، مسیر مذاکرات غیرمستقیم همچنان باز است. او به این نکته اشاره کرد که محافظه‌کاری و بدافتدگی‌های آمریکایی‌ها باعث بروز مشکلات در این مسیر شده‌است و برای ادامه مذاکرات، وثوق متقابل باید بازسازی شود.

پزشکیان همچنین بیان کرد که جنایات غیرانسانی رژیم صهیونیستی باید متوقف شود و این کار مقبول نیست که به عنوان یک قرارداد آتش‌بس، همچنان بر سر ملایک بی‌㎯ناه خاک‌بینی‌های تکنولوژیکی انجام شود. او امیدوار شد که ملت‌های مسلمان با وحدت و انسجام بتوانند در برابر این رفتارهای غیرانسانی مقاومت کنند.

در این جلسه، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین آمار و وضعیت سفرهای نوروزی را ارائه داد. به گزارش او، تا روز دهم فروردین، حدود 29 میلیون نفر سفر کرده‌اند و تیم‌های خدماتی با تحمل دوری از خانواده در ایام عید، نیازهای مردم را پشتیبانی کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع

توسط jahankhabari.ir