در جلسه روز ۱۸ فروردین ۱۴۰۴، صحن علنی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مسائل مختلف کشور را مورد بررسی و تذکر قرار دادند.
پیشیندها و سختیهای مردم کولبر کننده
کمال حسینپور، نماینده پیرانشهر و سردشت، با تأکید بر اینکه کولبری نام یک شغل نیست، بلکه نماد سختیهای گروهی از مردم است که برای زندگی در سایههای مرز پناه گرفتهاند، گفت: این مردم بدون امکان مشغولی به کشاورزی یا صنعت، مجبور شدهاند جان خود را به خطر بیاندازند تا برای بدنشان نانی به دست آورند. همچنین، این سختیها نتیجه سیاستهای ناقص و برنامهریزیهای ناهماهنگ حاکم بر نواحی مرزی است.
وظیفه حفظ جان کارگران باید آگاهانه انجام شود
جمشید قائم مقام، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، با ا&);
اوصاف همدردی از حادثه معدن دامغان، از رئیسجمهور و وزرای مربوطه درخواست کرد تا اقدامهای جدیتری برای نظارت و ایمنی معادن انجام دهند. او تکیه داد: دولت باید جان و بهزیستی کارگران را قرار دهد و مسائل ایمنی کارگری را بر اساس استانداردهای جهانی در نظر بگیرد، نه بر اساس سودآوری پیمانکاران.
نیاز به ساماندهی حقوقی کارگران
بیت الله عبداللهی، نماینده اهر و هریس، مسائل اقتصادی و سیاستهای استخدامی منطقه را مورد بررسی قرار داد. او از وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه درخواست کرد تا احداث راهآهن در شهرستانهای اهر و هریس، با توجه به توانمندیها و استعدادهای منطقه، به کارگیری قرار گیرد. همچنین، او از سازمان امور اداری و استخدامی کشور درخواست کرد تا به نیروهای مظلوم شرکتهای خدماتی حقشان برساند و از بیعدالتی در پرداخت حقوق مانند اختلاف بین حقوق کارگران قراردادی و رسمی خاتمه دهد.
اپراتورهای تلفن همراه باید در ارائه بستههای اینترنتی متعهد باشند
زینب قیصری، نماینده تهران، از اپراتورهای تلفن همراه درخواست کرد تا بپایند از ارائه بستههای اینترنتی پرحجم و بلندمدت. او از شورای رقابت به این مسئله توجه کند و این شرکتها را ملزم به ارائه بستههای مورد نیاز مشترکین کنند. وزیر ارتباطات نیز تاکید شد که باید برای تضمین حقوق مشترکین اقدامات لازم را انجام دهد.