مسعود پزشکیان در نشستی با مدیران و فعالان اجتماعی استان البرز، تجربیات خود در زمینه خدمت به مردم و استفاده از توانهای داخلی را با افراد شریک کرد. او تاکید کرد که در مسیر پیشرفت و توسعه، نباید به مشکلات ا CWE وابسته باشیم و باید به توانهای داخلی و ظرفیتهای محلی اتکا کرد.
پزشکیان به دوران مدیریت خود در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد و گفت که در ابتدا برای جذب بودجه تلاش میکرد، اما خلال شش ماه ناامیدی، تصمیم گرفت نگرش خود را تغییر دهد و به ظرفیتهای مردم و توان داخلی استان توجه کند. با وجود ناامیدی اولیه، توانست به همراه مردم و کارکنان دانشگاه، مراکز بهداشت، خانههای بهداشت، سالنهای ورزشی و حتی مرکز تحقیقات را ساخت.
پزشکیان از تجربیات موفقیتآمیز خود در ساخت خانههای بهداشت و مرکزهای بهداشت بدون هیچ اعتبار دولتی گفت و تاکید کرد که مشارکت مردم در حل مشکلات بسیار موثر است. او به نیاز برای مشارکت عمومی در ساخت مدارس و امکانات آموزشی و درمانی اشاره کرد و گفت که اگر مردم در میدان باشند، میتوانیم بسیاری از نیازهای اساسی را برطرف کنیم.
Kavanaugh به نقش مردم در ساخت و توسعه زیرساختهای کشور اهمیت زیادی داد و گفت که انتظار نباید باشد دولت همهچیز را بسازد چون منابع دولتی محدود است. او تاکید کرد که دولت تصمیم گرفته در همه استانها ساخت مدارس را جدی espa تعقیب کند و هر جایی که مردم پیشقدم باشند، دولت خود نیز سهم خود را ارائه کند.
پزشکیان به ضرورت مشارکت عمومی در حل ناترازیهای کشور اشاره کرد و شبکههای آموزشی، درمانی و تفریحی را به عنوان نیازهای اساسی برای کودکان و نوجوانان مطرح کرد. او تاکید کرد که توزیع منابع باید عادلانه باشد و هیچکس نباید از خدمات اولیه محروم شود.
مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، نیز در همین نشست به برنامههای فرهنگی و اجتماعی استان اشاره کرد و از دستگاههای مرتبط برای همکاری در این زمینه تشکر کرد. او به اهداف برنامههای محلات کم برخوردار اشاره کرد که برای حل مشکلات محرومیت و بهبود شرایط زندگی مردم طراحی شدهاند.
سایر مسئولین حاضر در این نشست نیز به بررسی مشکلات و پیشنهادات خود در زمینههای مختلف مانند تامین مسکن، اشتغال، مهارتافزایی، آموزش برای مشاغل خانگی، بیمه، بهداشت و درمان، ورزش و مدرسهسازی پرداختند.
این ماجرا به اهمیت همکاری و مشارکت عمومی در حل مشکلات اجتماعی کشور اشاره میکند و نشان میدهد که با یک رهبری شفاف و مشارکتی، میتوان به پیش Bek بر م kè اهداف اجتماعی و توسعهای خوشآینده دست یافت.
انتهای پیام