شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در روزهای تیرباری که مردم غزه در نبرد نابرابری با رژیم اسرائیل مقاومت می‌کنند، شهادت‌های بسیاری رخ داده و اجساد عزیزان تبدیل به ضحیه وحشیگری این رژیم شده‌اند. از طرف دیگر، محاصره و قحطی مسی dak شده، آمبولانس‌ها و کادر درمان هم هدف خوردن که این همه به مناظر شدیدی از ع quali غویت تبدیل شده است. در این دوران دشوار، سکوت و ایستادن آرام خیانت به انسانیت است.

چشم‌های جهان و سازمان‌های بین‌المللی بر جنایات رژیم اسرائیل و نخست‌وزیر جنایتکار این سیستم منکوب بسته شده و در این شرایط، رژیم با شدت بیشتر اقدامات وحشتناک خود را ادامه می‌دهد. هر مسلمان و هر انسان آگاه باید با توان خود جلوی این ماشین کشتار را بگیرد و جامعه جهانی با صدای یک صدا علیه شرافت‌بر خشونت قیام کند.

با همین هدف، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم شریف تهران دعوت می‌کند تا در تظاهرات اعتراض آمیزی که در **چهارشنبه 20 فروردین‌ماه، ساعت 10 صبح در میدان فلسطین** برگزار خواهد شد، شرکت کنند و همداردی خود را با ملت فلسطین نشان دهند و خشم و تنفر خود را نسبت به جنایات ضد بشری این رژیم نشان دهند.

و بر دوستان همواره **السلام علیکم و رحمة الله و برکاته**.

توسط jahankhabari.ir