به گزارش بخش اقتصادی خبرگزاری رسا، احمد میدری در پاسخ به انتقاداتی که در جلسه کمیسیون اجتماعی مجلس درباره دهکبندیها و ضرورت دقت در تعیین آن مطرح شده بود، بیان کرد: وزارت تعاون هفت دهک را بر اساس دهکبندی قبلی اعلام کرده است و هیچ تغییری در آن وارد نشده است. او اضافه کرد که دهک فردی با خرید یک خودرو تغییر نمیکند.
میدری همچنین توضیح داد که وزارت تعاون تنها مرجع تعیین کننده دهکها نیست و این تصمیمات توسط مرکز آمار ایران اتخاذ میشوند. او ادامه داد: مرکز آمار ایران تعیین میکند که هر فرد با توجه به سطح درآمدش به کدام دهک از یک الی ده متعلق است. وزارت تعاون نیز بر اساس اطلاعات آماری و با در نظر گرفتن شاخصهای مختلف، دهک افراد را تعیین میکند.
در جواب سوالی درباره امکان اعتراض به دهکبندیها، میدری گفت: پیشنهاد شده است که بعد از اعلام دهکبندیها، افراد امکان داشته باشند به دهک خود اعتراض کنند. او بر این نکته تأکید کرد که در صورت پایین بودن سطح درآمد فرد، تجدید نظر شده و در غیر این صورت، فرد ممکن است به جرائمی مشمول شود که در قانون پیشبینی شده است.
در مورد اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، میدری گفت: برای اجرای این طرح حدود 25 هزار میلیارد تومان مصرو昉 پول انتساب یافته است. در مرحله اول، 22 هزار میلیارد تومان به مردم پرداخت شده و در مرحله دوم به اعتبار توده مشمول، حدود 19 میلیون خانواده کالابرگ را دریافت کردهاند. او اصرار داشت که انتخاب مارک کالاها در تهیه این کالاها کاملاً تحت کنترل مردم است و هیچ فروشگاهی نمیتواند خرید از علامت تجاری خاصی را تشویق کند.
همچنین، میدری به قضیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی اشاره کرد و تاکید کرد که باید این بدهیها به صورت ماهیانه تسویه شوند تا جاری شدن عملیات تأمین اجتماعی تضمین شود.
در مورد بیمه تکمیلی بازنشستگان، احمد میدری گفت: این موضوع تحت پوشش قانون است اما نیاز به تصویب آییننامههایی دارد. برای تسریع این فرآیند، جلساتی با سایر دستگاهها برگزار خواهیم کرد تا بازنشستگان نیز به صورت مشابه کارکنان دولت به استفاده از خدمات درمانی دستیابند.
در نهایت، میدری درباره همسانسازی حقوق بازنشستگان اعلام کرد: با توجه به حداقل دستمزد تعیین شده توسط سازمان تأمین اجتماعی، این همسانسازی باید در موعد مقرر انجام شود و هیچ مشکل خاصی برای این کار وجود ندارد.