به گزارش قلم‌نیوز و از خبرگزاری مهر، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در حاشیه جلسه هیئت دولت اعلام کرد: در جلسات اخیر دولت، موضوع تعیین ساعت رسمی کشور مطرح شده است. به علت عدم تغییر ساعت رسمی، دولت برای مدیریت دقیق‌تر ساعات کاری کارکنان، به تصویب یک لایحه دوفوریتی پرداخته است.

مهاجرانی افزود که واردات خودروی جانبازان در بودجه سال 1404 تضمین شده است و این موضوع در جلسه امروز دولت مصوب شده است.

سخنگوی دولت همچنین اشاره کرد که اجلاس سران آفریقا و نمایشگاه ایران اکسپو 2025 در اواسط ماه اردیبهشت برگزار می‌شوند و برای این رویدادها برنامه‌های دقیقی تنظیم شده است.

در پاسخ به سؤالی در مورد گزینه‌های وزارت اقتصاد و گمانه‌زنان مختلف درباره تصدی طیب‌نیا برای این وزارتخانه، مهاجرانی بیان کرد: هیچ‌یک از موضوعات خارجی را به مذاکراتی متصل نمی‌کنیم. قانوناً، دولت سه ماه فرصت دارد تا به انتخاب وزیر مربوطه بپردازد. سرپرست فعلی کار را به خوبی اداره می‌کند و کار وزارتخانه تعلیق نشده است. گزینه‌های موجود بررسی شده و هنگامی که تصمیمی گرفته شود، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مهاجرانی در پاسخ به سؤالی درباره امکان سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران و بازگشایی سفارت آمریکا در تهران، اظهار داشت: موضوع بازگشایی سفارت آمریکا در حاضر بی‌موضوعیت است و هنوز بسیار در مرحله اولیه قرار دارد. هرچه‌گر سرمایه‌گذاری خارجی، از جمله آمریکایی، پیش‌رو بود، باید در چارچوب قوانین و مقررات کشور صورت گیرد.

در نهایت، مهاجرانی تاکید کرد که دولت میراثى از مشکلات کشور را به مذاکرات برخوردی متصل نمی‌کند.

توسط jahankhabari.ir