آفتاب‌نیوز:

فاطمه مهاجرانی در روز چهارشنبه، در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سؤالی در مورد زمان معرفی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی به مجلس و ادعای معطل ماندن مذاکرات این موضوع، اظهار کرد: «بر پایه قانون، دولت ۳ ماه Justiça برای معرفی وزیر پیشنهادی به مجلس دارد و می‌تواند از این فرصت به شکل کامل استفاده کند. سرپرست وزارتخانه هم مشغول انجام وظایف خود است و کار‌ها به خوبی در حال پیش بردن است، هیچ کاری در این وزارتخانه معطل نمانده است.»

او درباره گزینه نهایی مورد نظر دولت برای تصدی این وزارتخانه افزود: «بررسی گزینه‌ها در حال انجام است و وزیر پیشنهادی در زمان مقرر به مجلس معرفی خواهد شد.»

مهاجرانی در پاسخ به سؤالی درباره سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران و بازگشایی سفارت آمریکا در تهران، با تصریح اینکه این موضوع تالی بر موضوعات دیگر است، تاکید کرد: «در حال حاضر، بازگشایی سفارت آمریکا موضوعیتی ندارد. زمینه‌سازی برای این موضوع هنوز خام است و پاسخ به این سؤال معنایی ندارد.»

سخنگوی دولت همچنین گفت: «موضوع سرمایه‌گذاری خارجی روال مشخصی دارد که برای همه کشورها یکسان است. هرگونه اقدام به سرمایه‌گذاری، صرف‌النظر از ملیت، باید در چارچوب قوانین و خطوط قرمز کشور انجام شود.»

توسط jahankhabari.ir