در جلسه هیئت دولت، رئیس جمهور در پاسخ به سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: فرآیند مذاکرات به شکل معمول ادامه دارد و امور کشور نیز در مسیر طبیعی خود در حال پیگیری است و اصلاً متوقف نمی‌شود. علی‌رغم این، اگر هرگونه توافقی حاصل شود، به آن استقبال خواهیم کرد.

در ادامه جلسه، مسعود پزشکیان، پس از گزارش وزیر نیرو درباره بازگشت برخی نیروگاه‌ها به مدار، اعلام کرد که اولین محموله پنل‌های خورشیدی از خارج کشور تا چند روز دیگر وارد خواهد شد و باید نصب و راه‌اندازی آنها در ادارات دولتی با سرعت آغاز شود.

پزشکیان همچنین خیرمقدم به محسن اسماعیلی، معاون جدید راهبردی و امور پارلمانی، انجام داد و از زحمات امیرعبداللهیان و دبیری قدردانی کرد و امیدوار بود که از توان و ظرفیت‌های امیرعبداللهیان بهره‌برداری شود.

مدیر اجرایی اول رئیس جمهور نیز ضمن قدردانی از تويمي حقیقت مشاهده شما روز گذشته با مقام معظم رهبری، اظهار کرد که مواردی که مورد تاکید معظم له هستند، به‌دقت مورد توجه قرار گرفته و برای پیگیری و اجرای آنها اقدامات جدی اتخاذ خواهد شد.

وزیر امور خارجه نیز در همین جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا و مباحث مربوط به جلسه مذاکرات برگزار شده در شنبه آتی ارائه کرد.

رئیس کل بانک مرکزی نیز در جلسه هیئت دولت، گزارشی از نحوه و اقدامات دولت برای حفظ ارزش پول ملی و الزامات مربوطه ارائه کرد.

در این جلسه، تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه ۵‌ساله هفتم توسعه و پیشرفت، تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی بودجه ۱۴۰۴، افزایش مدت لغو روادید میان ایران و قزاقستان از ۱۴ به ۳۰ روز و امضای موقت موافقت‌نامه همکاری‌های امنیتی و انتظامی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان به تصویب رسید.

در پایان جلسه، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، گزارش مفصلی از برگزاری نمایشگاه اکسپو به عنوان بزرگترین رویداد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، هم‌زمان با برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی با آفریقا ارائه کرد.

توسط jahankhabari.ir