پس از گذشت ۱۲ ساعت از پایان جلسات پاییزی دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در پایتخت ایتالیا، رم، تامی بروس، ناطق وزارت خارجه آمریکا، در گفتگو با شبکه المیادین اعلام کرد که این مذاکرات با پیشرفت قابل توجهی همراه بوده است. او ادامه داد: «با طرف ایرانی توافق شده که هفته آینده دوباره دیدار کنیم.»

در همین راستا، یک مقام بالارتباط در دولت ترامپ به رسانه‌های آمریکایی گفت: «امروز در رم، طی چهار ساعت طی مذاکرات آمده است که در گفت‌و‌گوهای مستقیم و غیرمستقیم خود ما پیشرفت خوبی داشتیم.»

دور دوم گفت‌و‌گوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا روز گذشته تحت ریاست سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، و استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ، در میهمانی سفیر عمان در ایتالیا با کمک بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، برگزار شد.

عراقچی مبنی بر این افWithError: بخشی از متن اخیر در جمله‌بندی دچار مشکل شده است که برای کامل کردن متن اصلاح شد. زاینده، طرفین در مورد مسائل اساسی به توافق بهتری رسیده‌اند و روز چهارشنبه مذاکرات سطح کارشناسی برگزار خواهد شد. همچنین، گفت‌وگوهای سطح بالا در شنبه هفته آینده ادامه خواهد یافت. عراقچی همچنین گفت: «در حال حاضر، حس خوش‌بینی می‌تواند مناسب باشد، اما با احتیاط بسزایی.»

بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان نیز اعلام کرد که مذاکرات بین ایران و آمریکا سرعت مناسبی کسب کرده است و آنچه که پیشتر غیرممکن می‌نمود، اکنون ممکن شده است.

توسط jahankhabari.ir