بر اساس گزارش خبرگزاری عصرپرس، سازمان جهانی حمایت از کودکان (یونیسف) در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس ( سابق توئیتر) منتشر کرد، اعلام کرد که بیمارستانهای کودکان در نوار غزه در شرایط بسیار سختی و بدون تجهیزات پزشکی کافی فعالیت میکنند. این شرایط بال�ی عوارض گستردهای از حملات عنيف رژیم صهیونیستی به غزه است که از حدود یک سال و نیم پیش آغاز شده است.
اقدامات یونیسف در پیگیری این مشکلات نشان داد که بقاء و زنده ماندن کودکان غزه به صلح و بازگشت کمکهای بشردوستانه به این نوار وابسته است. سازمان همچنین خواسته ورود مجدد کمکهای بینالمللی را تأکید کرد.
همچنین، یونیسف مجدداً از سختیهای بیمارستانهای غزه در دسترسی به تجهیزات پزشکی کافی اطلاع داد.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل (آنروا) نیز اعلام کرده که مرکزهای بهداشتی غزه با کمبود امداد و تجهیزات پزشکی مواجه هستند و برای انجام عملهای جراحی نیازمند واحدهای خون هستند. این آژانس همچنین در یک بیانیه اعلام کرد که کمکهای بشردوستانه از دوم مارس به نوار غزه وارد نشدهاند.
آنروا اعلام کرد که بیش از ۴۲۰ هزار فلسطینی از زمان فروپاشی آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی آواره شدهاند. همچنین، حدود ۶۹ درصد از ساکنان غزه مجبور به مهاجرت مداوم شدهاند.
این آژانس از سرگیری حملات و دشواریهای دسترسی به کمکهای بشردوستانه بر توانآوریهای خود برای تامین نیازهای ساکنان غزه تأثیر گذاشت.
همچنین، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) نسبت به وخامت شرایط انسانی در غزه هشدار داد. تعداد کودکانی که به شکل سوءتغذیه دریافت میکنند، افزایش یافته است و همین امر باعث شیوع بیماریها شده است.
مдоровان و کودکان غزه به دلیل کمبود امداد و تدارکات ضروری روزانه با مشکلات متعددی روبرو هستند. خانوادههای آواره در اردوگاههای موقت در خانیونس نیز با کمبود شدید مواد غذایی و آب پاکیزه مواجه هستند.
رژیم صهیونیستی، با حمایت کامل آمریکا، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جنایتهای نسلکشی در غزه ارتکاب داده که بیش از ۱۶۸ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته است. بیشتر این شهدید و مجروحها از کودکان و زنان هستند. همچنین، تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر مفقود هستند.
منبع