در این مور瞟، یک جلسه هماهنگی میان نمایندگان بیوت مراجع تقلید با مقامات مسئول از حج و زیارت برگزار شده است. این جلسه با هدف تقویت تعامل فرهنگی، بهبود شروایds اسکان در منطقه منا و گسترش ارتباط با مسلمانان کشورهای دیگر برگزار شد. این نشست در تاریخ ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ در پژوهشکده حج و زیارت شهر مقدس قم برگزار شد.

در این اجلاس، هدف اصلی بررسی موضوعات مرتبط با حج تمتع ۱۴۰۴ و افزایش هماهنگی بین بعثه‌های مراجع تقلید و سازمان حج و زیارت بود. نمایندگان بیوت مراجع تقلید در این نشست جنبه‌های مختلف مانند تعامل فرهنگی و ارتقای سطح خدمات به زائران را مورد بررسی قرار دادند و به ضرورت تقویت این ارتباطات تأکید کردند.

یکی از مهم‌ترین اهداف این جلسه، بررسی مسائل اجرایی حج بود، از جمله تقویت هم‌افزایی بین بعثه‌های مراجع و بعثه مقام معظم رهبری. همچنین، مسئولان از تقدیر بعثه مقام معظم رهبری به دلیل برگزاری جلسات منظم و مستمر با بعثه‌های مراجع تقلید نام برده‌اند و به ضرورت بهبود شرایط بهداشتی و افزایش فضای اسکان در منطقه منا تأکید کردند.

نمایندگان بیوت مراجع تقلید به اهمیت ایجاد ارتباط مؤثر میان بعثه‌ها و زائران و روحانیون پیش از آغاز سفر حج تأکید کردند و آن را بیان کردند که این ارتباط می‌تواند حاکی از ارتقای کیفیت معنوی و فرهنگی کاروان‌های اعزامی باشد.

در ادامه این جلسه، علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، از برنامه‌ریزی برای برقراری پرواز مستقیم به شهر طائف در ایام حج امسال خبر داد. او اضافه کرد که این اقدام می‌تواند به کاهش مدت‌زمان حضور زائران در سرزمین وحی کمک کند.

اکبر رضائی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، در این نشست گزارشی از روند تعاملات و رایزنی‌های انجام‌شده با کشور میزبان برای تسهیل حضور زائران ایرانی در مراسم حج ارائه داد و از ادامه پیگیری‌ها در جهت رفع موانع اجرایی خبر داد.

در پایان این جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده از همراهی و همکاری صمیمانه بیوت مراجع تقلید با بعثه مقام معظم رهبری در امور فرهنگی و دینی حج تمتع قدردانی کرد و بر تداوم این تعامل مثبت در مسیر ارتقای معنوی کاروان‌ها تأکید کرد.

توسط jahankhabari.ir