آقای گراسیموف به طور ویژه از «شجاعت» سربازان کره شمالی که در این عملیات شرکت داشتند، ستایش کرد و گفت که آنها «کمکهای قابل توجهی در شکست گروه نیروهای مسلح اوکراین» ارائه دادهاند.
به محض اعلام ادعای روسیه مبنی بر بیرون راندن نیروهای کییف از کورسک، ارتش اوکراین این ادعا را رد کرد و اعلام کرد که «اظهارات دشمن درباره ‘شکست’ نیروهای اوکراینی چیزی جز ترفندهای تبلیغاتی نیست».
با این حال، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اوکراین وضعیت میدانی را «دشوار» توصیف کرد، اما تأکید کرد که نیروهای اوکراینی هنوز کنترل مواضع خود در کورسک را حفظ کردهاند.
حمله ناگهانی نیروهای مسلح اوکراین به این استان مرزی در داخل خاک روسیه در تاریخ ششم اوت ۲۰۲۴ آغاز شد.
ارتش اوکراین همچنین اعلام کرد که در دیگر منطقه مرزی در خاک روسیه یعنی منطقه بلگورود، همچنان عملیات ادامه دارد.
به فیسبوک یورونیوز فارسی بپیوندید
بر اساس گزارشهای سازمانهای اطلاعاتی کره جنوبی و کشورهای غربی، بیش از ۱۰ هزار سرباز از کره شمالی سال گذشته میلادی به روسیه اعزام شدند تا به مسکو در مقابله با حمله غافلگیرکننده اوکراین در کورسک کمک کنند.
کییف امیدوار بود که بتواند از اراضی منطقه کورسک به عنوان یک برگ چانهزنی در مذاکرات صلح آینده با روسیه استفاده کند. روسیه از زمان آغاز حمله خود در سال ۲۰۲۲، بخشهایی از شرق و جنوب اوکراین را به تصرف خود درآورده است.
آقای گراسیموف در جلسه ویدئوکنفرانسی خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که «امروز آخرین روستا در منطقه کورسک، روستای گورنال، از نیروهای اوکراینی آزاد شد.»
آقای پوتین در این جلسه به آقای گراسیموف گفت: «ماجراجویی رژیم کییف به طور کامل شکست خورده است.» او همچنین از سربازان تشکر کرده و گفت که آزادسازی کورسک شرایطی را برای پیشرفتهای بیشتر در دیگر نقاط جبهه فراهم خواهد کرد.
خبر ادعای بازپسگیری کورسک همزمان با مذاکرات ولادیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین، با دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا در حاشیه مراسم تشییع پاپ فرانسیس در واتیکان در مورد تلاشها برای رسیدن به «آتشبس کامل و بدون قید و شرط» منتشر شد.
بر اساس گزارشها، نیروهای روسیه اکنون در مرز قرار دارند و آماده هستند تا تهدیدات خود علیه منطقه «سومی» اوکراین که در مجاورت کورسک قرار دارد، تشدید کنند. مسکو در هفتههای اخیر حملاتی را این منطقه انجام داده است.
source