لایحه تغییر ساعت رسمی کشور به صورت عادی بررسی میشود.
نمایندگان مجلس با بررسی لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی و تعیین ساعات کار مخالفت کردند. بنابراین، این لایحه به صورت عادی بررسی میشود.
در جلسه علنی روز چهارشنبه، بررسی لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی و تعیین ساعات کار مورد توجه مجلس قرار گرفت.
رفیعزاده توضیح داد که این تغییر تا دو سال پیش در کشور اجرا میشد و تأثیرات قابل توجهی داشت. او افزود که طبق نظر تخصصی وزارت نیرو، اگر دولت در تغییر ساعت اختیار داشته باشد، مقدار صرفهجویی به حدود هزار تا ۱۵۰۰ مگاوات در روز میرسد که معادل برق تولید شده توسط یک نیروگاه ۱۲۰۰ مگاواتی است.
وی تاکید کرد که تغییر ساعت رسمی کشور میتواند باعث هماهنگی اوقات شرعی با زمان فعالیت روزانه افراد شود. او مثال زد که در فصل تابستان، ساعت اذان صبح در تهران حدود ۳ صبح خواهد بود، در حالی که در شهرهای شمال شرقی کشور مانند مشهد، این ساعت ۲:۳۰ صبح است.
شهاب رفیعزاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، اظهار کرد که در این لایحه، دولت از مجلس تقاضای اجازه تصمیمگیری در مورد ساعات کار منassignments را دارد. او اضافه کرد که این تغییرات میتوانند با حمل و نقل، ترافیک، آلودگی هوا، و تغییرات تکنولوژی مطابقت داشته باشند، و امکان تصمیمگیری دولت در زمینه سقف ساعات کاری، تعطیلات پنجشنبهها، اضطرارات، ماه رمضان و موارد خاص را فراهم کنند.
بعد از شنیدن توضیحات رفیعجاده و نظرات موافقان و مخالفان، مجلس با ۱۰۴ رای موافق، ۱۱۷ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر، با دو فوریت مخالفت کرد. سپس با ۱۱۴ رای موافق، ۱۰۶ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر، با یک فوریت این لایحه نیز مخالفت کرد.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، بعد از مخالفت با یک و دو فوریت این لایحه، گفت: «این لایحه به صورت عادی بررسی میشود.»