حادثه بندر شهید رجایی

بر اساس گزارش ایکنا، از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، پس از وقوع انفجاری در یکی از منابع قابل‌اشتعال در بندر شهید رجایی بند‌عباس، اقدامات فوری انجام شد. این اقدامات شامل امدادرسانی به مصدومان، مهار حادثه و جلوگیری از گسترش آن علاوه بر اطلاع‌رسانی صادقانه به Vuex عمومی بود.

در این پیش‌روی، وزیر کشور با استاندار هرمزگان تماس گرفت و دریافت گزارش لحظه‌ای حادثه و صدور دستورات لازم به عمل آمد. همچنین، این اطلاعات به رئیس‌جمهور و معاون اول ریاست جمهوری اطلاع داده شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز بر اساس دستور وزیر کشور به محل حادثه هدایت شده و به زودی وزیر کشور نیز حضور خواهد داشت.

با توجه به اهمیت امدادرسانی و اطلاع‌رسانی در شرایط فعلی، شورای اطلاع‌رسانی دولت از تمامی رسانه‌ها، فعالان فضای مجازی و اصلاح‌کنندگان خبری می‌خواهد که اخبار مرتبط با حادثه را از منابع رسمی و صحت‌سنجیده دنبال کنند.

در اینجا، آشوری، استاندار هرمزگان به عنوان رئیس ستاد مدیریت بحران استان، و مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان، به عنوان منابع رسمی معرفی شده‌اند. جزئیات و اخبار حادثه صرفاً از طریق این افراد یا اطلاعیه‌های رسمی سازمان مدیریت بحران کشور و در صورت لزوم، وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اطلاع‌رسانی می‌شود.

تشکر از همکاری تمام رسانه‌ها، فعالان فضای مجازی و خبری در پوشش سریع و صادقانه اخبار اعلام شد. همچنین، از انتشار اطلاعات نادرست و اrigering غلط که می‌تواند به اخلال‌هایی در فرآیند امدادرسانی و تشویش اذهان عمومی منجر شود، پرهیز شد.

انتهای پیام

منبع

توسط jahankhabari.ir