محمود میرلوحی، که سابقه فعالیت در وزارت کشور را در کارنامه خود دارد، درباره عملکرد استانداران دولت چهاردهم گفت: «بیش از یک سوم از استانداران از ابتدای خدمت مشخص بود که حداقل شرایط را برای این سمت داشته‌اند، اما با گذر زمان فهمیدند که این کار سخت است.»

اخیرا تکانی در فضای رسانه‌ای پدید آمده است که برخی از استانداران در آستانه برکناری قرار گرفته‌اند، اما تاکنون هیچ واکنشی از وزارت کشور برای تأیید یا رد این ادعاها اعلام نشده است. اسکندر مومنی، وزیر کشور، در روزهای نخست حضورش در وزارت عهد و وعده داد که عملکرد استانداران را در یکساله ارزیابی کند.

میرلوحی، معاون پارلمانی وزارت کشور در دولت اصلاحات، افزود: «وزیر کشور در دو جلسه تأکید کرده است که می‌خواهند عملکرد استانداران را ارزیابی کنند. ماچه‌ای طبیعی است که در یکسالی دولت، برخی از استانداران به دلیل ناهمخوانی با سیاست‌ها و شتاب کاری که ندارند، جایگزین شوند.»

همچنین، میرلوحی معتقد است که باید یک سوم از استانداران تغییر کنند زیرا از اول مشخص بود که شرایط لازم را ندارند. او بیان کرد: «اداره استان‌ها با منابع مالی محدود، دست خالی و انتظارات فراوان، حوادثی مانند انفجار تلخ زبان، کاری سخت است.»

میرلوحی همچنین اشاره کرد که برخی از استان‌ها به حالت ملوک الطوایفی درآمدند و مشاهده می‌شود که در آن‌ها کارشکنی‌هایی مانند برگزاری کنسرت‌ها یا حضور زنان در ورزشگاه‌ها رخ داده است. به نظر می‌رسد که یک سوم استانداران نیاز به تعویض دارند.

در نهایت، میرلوحی افزود که علت این مسیر رفتن در انتصابات استانداران به جاي‌هايی از اختیارات و افراد در داخل کشور است، و این موضوع به دلیل حاکمیت چهره‌های نظامی در وزارت کشور و عدم اجازه ورود چهره‌های سیاسی به این وزارت بوجود آمده است. او تاکید کرد: «yling مسائلی مانند عدم اعتباردهی به احزاب و عدم پشتیبانی حزبی برای وزرای جدید، این وضعیت را تحریک می‌کند.»

از سوی دیگر، مومنی استفاده از نیروهای وزارت کشور را کار خوبی دانسته، اما این کار موانعی را برای ورود حامیان اصلاحات به این وزارت ایجاد کرده است.

توسط jahankhabari.ir