به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس، نخستین نشست کارگروه مردم‌نهاد تحریم کالا‌های صهیونیستی در صبح روز دوشنبه، در دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی، اهداف اصلی و برنامه‌های کارگروه مردم‌نهاد تحریم کالا‌های صهیونیستی را به شرکت‌کنندگان معرفی کرد. ابطحی اشاره کرد که تنویر افکار عمومی، تصمیم‌سازی در کشور و پیگیری اجرای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از مهم‌ترین مسیرهای کاری این کارگروه هستند.

وی بر ضرورت فرهنگ‌سازی تاکید کرد و خواستار آماده‌سازی گزارش‌های جامع در مورد فعالیت‌های اقتصادی رژیم اشغالگر قدس برای تنویر افکار عمومی جهان و ارائه به مقامات کشورهای اسلامی شد.

برنامه‌ریزی برای مبارزه و تحریم فعالیت‌های اقتصادی رژیم اشغالگر قدس نیز مورد بحث و تبادل نظر در این نشست قرار گرفت. راهبرد آگاهی‌بخشی به جامعه نخبگانی و اقدام حقوقی علیه شرکت‌هایی که با این رژیم همکاری دارند نیز دیگری از مسائلی بود که در این همایش مطرح شد.

شرکت‌کنندگان نیز بر اهمیت فعال‌سازی ظرفیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد برای پیشرفت اهداف کارگروه تحریم کالا‌های صهیونیستی تاکید کردند.

توسط jahankhabari.ir