آفتاب‌نیوز :

احمد میدری، پس از شرکت در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، در مورد قطع یارانه برخی از دهک‌ها، در جمع خبرنگاران توضیح داد: در دولت چهاردهم، یارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده است. از این تعداد، ۱۵۰ هزار نفر در خارج از کشور زندگی می‌کنند و بقیه نیز در دهک‌های درآمدی بالا قرار دارند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: دولت قصد دارد با ارائه لایحه‌ای دو فوریتی به مجلس، شفافیت در اجرای این تصمیم را افزایش دهد.

همچنین، میدری بیان کرد که افرادی که یارانه آنها قطع شده، می‌توانند اعتراض کنند و درآمد ماهانه خود را اعلام کنند. پس از بررسی، اگر اطلاعات ارائه شده صحیح باشد و درآمد آنها زیر حد تعیین‌شده باشد، یارانه‌شان بازگردانده خواهد شد. اما اگر اطلاعات غلط داده شود، پیشنهاد می‌شود که آنها دیگر مشمول هیچ نوع یارانه‌ای نباشند. در کشورهای دیگر، ارائه اطلاعات نادرست به دولت عواقب جدی دارد و ما نیز باید با این موضوع برخورد جدی داشته باشیم.

بیشتر سوالات نمایندگان از وزیر کار پس گرفته شد

سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، درباره حضور احمد میدری در نشست این کمیسیون گفت: در این جلسه، ۱۰ سوال توسط ۱۰ نماینده از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح می‌شد، اما سه نماینده حاضر نشدند، ۶ نماینده نیز به دلیل برگزاری جلسات کارشناسی و دریافت پاسخ‌های قانع‌کننده از میدری، سوال خود را پس گرفتند.

اسحاقی افزود: منصور علیمرzmanی، نماینده مردم آبهر، خرمدره و سلطانیه، نیز سوالی در مورد وضعیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی حوزه انتخابیه‌اش مطرح کرد. پس از پاسخ وزیر، نماینده سوال‌کننده قانع نشد و سوال برای بررسی به هیات رئیسه ارسال شد.

حادثه بندر شهید رجایی اقدام تروریستی یا خرابکاری نبود

اسحاقی درباره گزارش حادثه انفجار بندر شهید رجایی توسط سید محمد جمالیان نمایندة اراک گفت: جمالیان که برای بررسی حادثه به محل اعزام شده بود، از همکاری بسیار خوب دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی در مدیریت بحران و خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به مصدومان خبر داد و از اقدامات پزشکی قانونی تقدیر کرد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: بر اساس اظهارات جمالیان، پزشکی قانونی در ابتدا صرفاً مأمور شناسایی اجساد بود، اما پس از مطالبه مردم و پیگیری نماینده کمیسیون، بر سندسازی دقیق جراحات و وضعیت مصدومان اقدام کرد تا زمینه پیگیری حقوقی و دریافت خسارت فردی آنها در آینده فراهم شود.

اسحاقی خاطرنشان کرد: طبق مستندات و شواهد بررسی‌شده توسط جمالیان، حادثه بندر شهید رجایی ناشی از خرابکاری یا اقدام تروریستی نبوده و بیشتر به قصور فردی برمی‌گردد.

توسط jahankhabari.ir