مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، ظهر امروز یکشنبه، در فرودگاه بین‌المللی بندرعباس، توسط نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان، استاندار هرمزگان، وزرای کشور و راه و سازمان‌های مرتبط، مورد استقبال قرار گرفت. پزشکیان پیش از رسیدن به فرودگاه، هوایی به محل وقوع حادثه مراجعه کرد.

در ادامه، رئیس‌جمهور در بیمارستان‌ها با م devezین مجروحان و خانواده‌های آسیب‌دیده ملاقات نمود. او در میان دیدارها، به خانواده‌های مصدومان همدردی کرد و بر لزوم تداوم مراقبت‌های درمانی تا بهبود کامل آنها تأکید کرد. پزشکیان در همین بازدید، خدمات تیم‌های درمانی را ستا并于، تلاش‌ها و جهود شبانه‌روزی پزشکان و پرستاران را تقدیر کرد و از نقش آنها در مدیریت حادثه کهان اهمیت خواست.

در پایان بازدید، رئیس‌جمهور برای مجروحان آرزوی شفای سریع و بهبود کامل کرد و از خداوند نجات آنها را خواست. بر اساس آمار اخیر بیمارستان‌ها، از کل 117 نفر مجروح بستری شده در حادثه بندر شهید رجایی، حدود 100 نفر پس از بهبود، ترخیص شده‌اند و دور شpostId درمان بقیه مجروحان نیز با جدیت ادامه دارد.

بر اساس برنامه‌های مخالفت‌شده، پزشکیان در جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت بحران استان شرکت خواهد کرد تا ضمن شنیدن گزارش‌های میدانی، دستورات لازم برای تسریع در رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان، جبران خسارت‌ها و بازگرداندن شرایط عادی به بندر شهید رجایی را صادر کند.

توسط jahankhabari.ir