به گزارش منیبان، هر پنیری با استفاده از میکروبهای جمعآوریشده از پوست هنرمندان، دانشمندان، نسبشناسان و سازندگان پنیر ساخته شده است.
نمونههای باکتریهای به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشکها و با استفاده از جاروهای پنبهای استریل گرفته شده بودند.
کریستینا آگاپاکیس و یک متخصص رایحه به نام سیسل تولاس، میکروبهایی را در پروژه خود موسوم به «Selfmade» جمعآوری کردند که بسیار جالب است.
دانشمندان با استفاده از باکتریهای پا، زیربغل و ناف شکم موفق به تولید نوعی پنیر شدند.این پروژه که اخیرا در یک نمایشگاه با عنوان «زیست مصنوعی» در دوبلین آغاز شده، مجموعهای از برنامههای میکروبی است.
source