رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف، همراه با سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از غرفه‌های سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد. این بازدید در حالی رخ داد که ایشان در مصلای تهران حضور داشتند.

این دوره نمایشگاه کتاب از روز چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، آغاز شد و تا ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی علاقه‌مندان به کتاب و خواندن ادامه خواهد داشت. نمایشگاه با حضور رییس‌های مجلس شروع گردید.

قالیباف در این بازدید از غرفه‌های ناشران داخلی نظیر نشر سرو، نشر بین‌الملل، بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی، انتشارات انقلاب اسلامی، پژوهشگاه فضای مجازی و کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، و از غرفه‌های ناشران خارجی مانند اتحاد الناشرین العراقیین، کتاب‌های روسی، انتشارات سلطنت عمان و انتشارات جمهوری تاجیکستان بازدید کرد.

در این نمایشگاه، غرفه کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و غرفه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز فعال هستند.

با انتظار آیین افتتاح این رویداد فرهنگی مهم، قالیباف برنامه دارد تا دقایقی دیگر در مراسم افتتاحیه سخنرانی کند.

توسط jahankhabari.ir