نیک‌نیوز: محمدرضا صباغیان، نماینده مردم میبد در مجلس شورای اسلامی، در جلسه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، در بحثی در مورد طرح دوفوریتی اصلاح جزء (3) بند (ب) ماده (106) قانون برنامه پنجساله هفتم جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به اصل 3 قانون اساسی، گفت: “پرداخت حقوق باید عادلانه باشد. هرکسی از اینکه شهرداری و نیروهای مربوط به آن کمک شوند، مخالف نیست، اما دستگاه‌های دیگری مانند بهزیستی، ارشاد، وزارت کشور و جهاد کشاورزی حقوق کمی دارند. اگر اینگونه امر باشد، افراد این دستگاه‌ها نیز به دور مجلس جمع می‌شوند و حقوق خود را تقاضا می‌کنند. بنابراین این موضوع نیاز به بررسی جدی و جامع دارد. همچنین، اضافه کردن شهرداری‌ها به این برنامه با برنامه پنجساله هفتم تناقض دارد.”

صباغیان در اشاره به هیئت رئیسه مجلس، خواستار رسیدگی به طرح‌های ارائه شده توسط نمایندگان شد و گفت: “یکسال است که طرح‌های فوری و دیگر طرح‌ها در نوبت رسیدگی برجای مانده‌اند و نمی‌دانیم چه زمانی مطرح خواهند شد. انتظار داریم که بخاطر آئین‌نامه داخلی مجلس، این طرح‌ها به کمیسیون‌های تخصصی منتقل شوند.”

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به اخطار صباغیان گفت: “در طرح اصلاح جزء (3) بند (ب) ماده (106) قانون برنامه پنجساله هفتم، اشکال اول این است که در ماده یک این برنامه، دستگاه‌های اجرایی مجدداً تعریف شده‌اند و دستگاه‌های اجرایی دیگری که در ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مطرح شده‌اند، شامل این ماده نیستند. بهره‌وری 2.8 درصدی که برای رشد 8 درصدی پیش‌بینی شده در مواد 105 و 106 قانون برنامه پنجساله هفتم تعیین شده، مشخص شده است.”

قالیباف ادامه داد: “دولت تاکنون اجازه پرداخت فوق‌العاده‌های خاص بدون سقف را نداشته، اما ماته 106 قانون برنامه پنجساله هفتم این اختیار را به دولت داده است. اما چون در این ماده فقط دستگاه‌های اجرایی آورده شده‌اند و این دستگاه‌ها به وزارتخانه‌ها محدود هستند، دستگاه‌های دیگر از این مزیت محروم می‌شوند. این موضوع به نidaktlی می‌یابد.”

در نهایت، قالیباف به مسئله فوق‌العاده خاصی که در سال 1403 داده شد و پس از شکایتی از دیوان عدالت اداری به کسورات تعمیم یافته، اشاره کرد و گفت: “ما در بودجه 1404 این مسئله را اصلاح کرده‌ایم. اما ابهامی وجود دارد که آیا این اختیاری که به دولت داده شده، شامل کسورات هم است یا نه?”

توسط jahankhabari.ir