به گزارش خبرگزاری مهر و اطلاعات ارائه شده توسط دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال ایران، تمرینات تیم ملی والیبال از ششم فروردین آغاز شده است. در این ایندوره اولیه، ۱۵ نفر از بازیکنان اصلی حضور داشته‌اند. از روز جمعه ۱۹ اردیبهشت، با افزودن ۱۶ بازیکن دیگر از جمله لژیونرهای خارجی، تعداد مشارکت‌کنندگان به ۳۱ نفر خواهد رسید.

جواد کریمی، به عنوان یکی از پاسوران مورد توجه تیم ملی، که در فصل ۲۵-۲۰۲۴ در تیم ایتامبه میناس خاور رRegistrarده برزیل به مقام پنجم رسید، پس از اتمام مسابقات برزیل و چند روز استراحت، به تهران بازگشت و تمرینات خود را از روز جمعه ۱۹ اردیبهشت آغاز کرد.

پوریا حسین‌خانزاده، به عنوان بازیکن جوان و با پتانسیل بالا تیم ملی والیبال، که در فصل ۲۵-۲۰۲۴ در تیم لوکه ایتالیا بازی کرد، پس از پایان لیگ ایتالیا به ایران بازگشته و از روز جمعه ۲۶ اردیبهشت به ایندوره پیوست. همچنین، روبرتو پیاتزا و توماس توتولو، مربی‌های ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران، و جووانی روسی، مربی بدنساز تیم، روز پنجشنبه وارد تهران خواهند شد و از روز جمعه در تمرینات حضور خواهند داشت. مبین نصری نیز به عنوان آخرین عضو تیم، اواخر اردیبهشت به تهران برمی‌گردد و اول خرداد به تیم ملحق خواهد شد.

در ج 수행 تیم ملی حاضر شده‌اند. این بازیکنان در دو گروه و در دو سانس متفاوت تمرین می‌کنند. ملی‌پوشان روزهای شنبه و یکشنبه ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت استراحت داشته‌اند و از دوشنبه ۲۲ اردیبهشت تمرینات خود را ادامه خواهند داد.

کادر فنی تیم ملی شامل امیر خوش‌خبر (سرپرست)، محمدرضا تندروان، عبدالرضا علیزاده، علیرضا نادی، کامبیز یعقوبی، توحید اصغری، عیسی سنگدوبینی، فرهاد نظری افشار و مهدی هادی (مربیان)، امین شاکری (آنالیزور)، علی حدادی (فیزیوتراپ)، ناصر نقره‌ای و سجاد نوری (ماساژور) می‌شود.

در مسابقات پیشنهادی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵، ایران در مرحله مقدماتی با حضور ۱۸ تیم دیگر رقابت خواهد کرد. تیم تهران در هفته اول (۲۱ تا ۲۵ خرداد) با تیم‌های برزیل، آمریکا، اسلوونی و اوکراین، در هفته دوم (۴ تا ۸ تیر) با صربستان، آرژانتین، آلمان و هلند، و در هفته سوم (۲۴ تا ۲۹ تیر) با لهستان، چین، فرانسه و بلغارستان مواجه خواهد شد.

توسط jahankhabari.ir