جوان آنلاین: یکی از وظایف کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی، نظارت بر اجرای قوانین و تصویبات مجلس است. نمایندگان با توجه به مسائل و مشکلات منطقه انتخابی خود، میتوانند وزرای مربوطه را برای پاسخ به سؤالات به کمیسیون مربوطه دعوت کنند.
حوزه سلامت عمومی، یکی از مهمترین حوزههای نظارتی نمایندگان مجلس است که همیشه مورد بحث و مناقشه قرار گرفته است. سلامت مردم یکی از حوزههای استراتژیک است که حتی امنیت جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد. بنابراین، حوزه سلامت و کمیسیون بهداشت و درمان، از جمله بحثبرانترین موضوعات در مجلس محسوب میشود.
حالا، برای سومین بار، محمد رضا ظفرقندی، پس از انتخاب به عنوان وزیر بهداشت دولت چهلودوم، به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دعوت شده است تا پاسخهای سؤالات نمایندگان را ارائه دهد.
اولین فراخوان وزیر بهداشت به کمیسیون
ظفرقندی در تاریخ 18 دی 1403، برای پاسخگویی به سؤالات نمایندگان مختلف، از جمله محمد سبزی، بابک رضازاده، حسینعلی حاجیدلیگانی، سید جلیل میرمحمدی، مهرداد لاهوتی، محسن فتحی، رحمتاله نوروزی، کمال حسینپور، محمدرضا صباغیان و میثم ظهوریان، به کمیسیون محمول شد.
ظفرقندی و دیگر وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان در تاریخ 31 مرداد 1403، از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفتند. این حین، حدود 4 ماه و 17 روز از تصویب او به عنوان وزیر بهداشت گذشته بود.
دومین فراخوان
دومین دعوت محمد رضا ظفرقندی به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در دوشنبه 2 اردیبهشت 1404، برای پاسخ به سؤالات نمایندگان مختلف، از جمله احمد آریایینژاد، عبدالحکیم آقارکاکلی، عبدالجلال ایری، حسن حسننتاج، اسدالله چراغی، سید نجیب حسینی، محمد سراج، محمد کعبامیر و مجید نصیرپور، صورت گرفت.
سومین فراخوان
حالا، برای سومین بار در مجموع و برای دومین بار در کمتر از یک ماه، محمد رضا ظفرقندی باید برای پاسخ به سؤالات کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حاضر شود. بر اساس برنامه، ظفرقندی در روز سهشنبه 23 اردیبهشت 1404، برای ارائه گزارش در مورد اقدامات صورت گرفته در وزارت بهداشت در راستای شعار سال (سرمایهگذاری برای تولید) و بررسی مشکلات دستیاران پزشکی، به مجلس میرود.
به نظر میرسد که تعداد بارها دعوت شدن وزیر بهداشت به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در کمتر از 9 ماه از شروع کار او، رو به افزایش است.
منبع